Veertig jaar veerkracht - reflectie of vooruitzicht?

Veertig jaar veerkracht - reflectie of vooruitzicht?

Op 1 december 1980 vatte ik een wandeling aan naar mijn nieuwe bureau, richting een nieuwe carrière. Tijdens die wandeling van amper 10 minuten raasde zowat elke menselijke emotie mogelijk door mijn lichaam. Ik lachte, vloekte, schaterde en huilde. En toen ik aankwam op mijn bestemming, wist ik dat ik op de juiste plek zat. En dat ik er klaar voor was. 


Ik denk vaak terug aan dat moment. En zeker wanneer ik, zoals nu, terugblik op de avonturen van de voorbije veertig jaar. 

Regeringen, hervormingen, revoluties, innovaties. We zagen onze klanten groeien, ons team en netwerk uitbreiden en onze expertise toenemen. Het was niet altijd even makkelijk, er kwam behoorlijk wat veerkracht aan te pas. Zeker het afgelopen jaar bleek een uitdaging, met de enorme druk die de lockdowns op onze bedrijven zetten.

Maar plooien? Nee, dat doen we niet.
We horen, zien, zwijgen. En doen verder.
Weir doeng voesj. Zoals het echte Aalsterse kantoor dat we zijn.

Laat me toe terug te blikken op veertig jaar veerkracht. En een dikke pluim uit te reiken aan:

  • ons team - om altijd het beste van zichzelf te blijven geven.
  • onze klanten - voor jullie vertrouwen en steun.
  • onze partners - om ons te versterken en ons scherp te houden.

We kijken uit naar de volgende veertig jaar.

Jullie weten ons alvast te vinden op ons adres, per e-mail of via de telefoon. En vanaf nu ook via onze nieuwe website. Want dat we moeten blijven communiceren, dat staat vast.

Vanaf 2021 vliegen we er opnieuw in. Met hernieuwde krachten, moed en, bovenal,  hoop.

In de hoop jullie opnieuw de hand te mogen drukken in 2021, wens ik jullie een mooie en veilige feestperiode toe. 

Bij leven en welzijn - tot volgend jaar!

Désiré Uyttendaele


Afdrukken  

Recente berichten

No item found!

Image

70216478

Heb je nog een vraag? Laat het ons weten

Image